До Нового року залишився рівно тиждень, а ви ще й досі не "змайстрували" оригінальні новорічні прикраси? Не біда, звісно, гора іграшок все ще красується на полицях супермаркетів та подарункових магазинів. Попри це, "Золоті руки" пропонують вам варіант куди економніший і, звісно, набагато простіший у порівнянні з різноманітними рукодільними методиками.
Для початку - прикраси із апельсину, лимону та інших фруктів. Цитрусові завжди асоціювалися у більшості з новорічними святами, хорошим настроєм та яскравими подарунками. Чому б не прикрасити ними ялинку?
Так, нарізаємо апельсин, лимон або лайм, яблука чи навіть грейпфрут тонкими скибочками. Різати потрібно 2-3 мм скибочками, тоді при сушінні вони не втрачають колір і виходять напівпрозорими. Викладаємо на папір для випічки, перекладаємо перчиками чилі і ставимо на ніч у піч (температура 60 градусів).
Гірлянда з попкорну та ягід журавлини (горобини) відмінно виглядає на ялинці і в новорічному оздобленні інтер'єру. Для виготовлення такої краси вам знадобляться також голка і довга нитка.Цікаво, що до ягід журавлини можна додати сухофрукти або навіть "сухий сніданок" (кільця, кульки, які ви зазвичай їсте зранку з молоком чи йогуртом).
Можна попрацювати над цікавим декором із перцем чилі. Його можна не лише приєднати до прикрас із апельсину та інших цитрусових, але й, наприклад, оздобити, святковий стіл.
Усі права на фото, відео, використані у статті, належать їх власникам. Вони використані з метою творчого натхнення.