Всі. Свої "Ковбасний маркет"
Проєкт «Всі. Свої» проведе Ковбасний маркет
Перші вихідні жовтня будуть дуже смачними! Проєкт «Всі. Свої» 5–6 жовтня проведе Ковбасниймаркет: гості матимуть змогу спробувати різноманітні крафтові ковбаси та м’ясні вироби.
«На Ковбасний маркет зберуться найкращі українські гастробренди. Вони представлять м’ясніделікатеси, стейки, сосиски, а до них — крафтовий алкоголь, сири, соуси та солодощі. Особливістьподії в тому, що присутні будуть лише малі крафтові виробники: вони не використовуютьшкідливих консервантів, додають до своїх продуктів лише природні інгредієнти. Їхня продукціязавжди якісна та корисна»,— розповідає засновниця проекту «Всі. Свої» Ганна Луковкіна.
Орієнтуємося на маркеті
Маркет 5–6 жовтня збере близько ста українських гастрономічних брендів. На Десятинній, 12будуть представлені не тільки ковбаси та м'ясо, а й інші категорії товарів: сири, бакалія, соуси,риба та морепродукти, хліб та випічка, джеми та варення, мед, солодощі, алкогольні напої (вино,пиво, настоянки, міцний алкоголь), а також кухонне приладдя та посуд. Працюватимуть дваповерхи: на мінус першому буде м'ясо та ковбасні вироби, риба, сири та бакалія. На мінус другому— солодощі та корисні продукти, випічка та алкоголь.
Гості зможуть обирати з 50-ти видів ковбас та м'ясних виробів зі свинини, яловичини, конини,баранини, курятини, качки, індика. Будуть як традиційні українські рецепти (мацик, шовдир,домашня ковбаса), так і світові (сервелат, чорізо, прошутто, коппа, суджук).
Ковбаси без лактози та без глютену варто шукати у SAVIN PRODUCT, халяльне м'ясо — уMeat&Roses, спеції для приготування — у бренду «Нотка Смаку». Радимо також завітати до стендуHam.lo — виробників першого українського прошуто. Бренд «Димне м'ясо від Тараса» представитьсвої фірмові м’ясні продукти, копчені на дубових дровах, «Поліський мацик» порадує любителівтрадиційних українських рецептів яловичим мациком, вимоченим у червоному вині. Будуть такожсоуси (бренд All Stars Sauce) та багато пива від крафтових броварень Hoppy Hog Family Brewery,Rebrew, PIVARIUM, Ale Craft.
Вперше учасниками маркету стануть бренди Magic Food (напівфабрикати у технології sous-vide) таAUMI (горіхові пасти).
Лекторій
В рамках маркету відбудеться лекторій від партнерів маркету — проєкту Slow Food Ukraine.Спікери розкриють такі теми: Світ Slow Food. Сила смачних, чистих та чесних продуктів (Даша Малахова). Slow Meat. Свідомість, якість, турбота про тварин. Досвід Slow Food у світі та в Україні.(Юлія Пітенко). Традиції споживання м’яса в Україні. Чому ми не вегетаріанці. (Галина Олійник). Локальні традиційні м’ясні вироби, занесені до світового каталогу «Ковчег смаку» (виступивиробників).
Де? Коли? Скільки?
Купити українські крафтові ковбаси і не тільки можна 5–6 жовтня в Києві, на Десятинній, 12.Маркет працює з 10:00 до 20:00 години. Вхід вільний.